Lezing Vegfest

Vegan Runners aanwezig in de Utrechtse Jaarbeurs 

 

 

Lezing Vegfest

Afgelopen weekend was weer een geslaagde versie van Vegfest, met veel aanwezige vegan runners. Onze eigen Emile heeft op de zaterdag in de zaal van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme een lezing met Q&A gehouden over Vegan Runners Nederland.

 

Tijdens zijn lezing ging hij in op wie we zijn, namelijk een non-profit vereniging voor hardlopende vegans van alle niveaus, en wat we zoal gedaan hebben sinds de oprichting. En wat Vegan Runners Nederland tot een succes maakt. De belangrijkste reden van ons succes is de input en organisatiekracht van leden, alsmede het verbinden van een positief en sportief beeld aan veganisme. Goede voorbeelden hiervan zijn Rotterdam Ekiden en het trainingsweekend in België.

 

Na het verhaal was er ruimte voor vragen vanuit de zaal. De vragen gingen met name over de relatie tussen voeding en sport. Zo gaf Emile aan waar je naar kijkt bij het eten voordat je gaat sporten. Hopelijk komen er weer veel nieuwe vegan runners bij onze club, zodat we nog meer van ons kunnen laten zien bij allerlei leuke sportevenementen in 2018. We kijken ernaar uit om jullie daar tegen te komen!

 

foto: Lize Jansen fotografie

Vegan Runners Nederland wordt mogelijk gemaakt door:
Wil je ons ook sponsoren? Klik hier!