Vegan Runners op de Vondelparkloop 2019

Met 35 vegan runners hebben we gezorgd voor een flinke aanwezigheid op het parcours.

Vegan Runners op de Vondelparkloop 2019

Voor het 4e jaar op rij stonden we aan de start, en opnieuw met een grotere groep dan het afgelopen jaar. Met 35 vegan runners hebben we gezorgd voor een flinke aanwezigheid op het parcours. Door de niet-hardlopende vegans werden de hardlopende vegans elk rondje enthousiast aangemoedigd.

Dankzij de snelle heren van één van onze vijf teams, die in de bedrijvenloop de plekken 1, 2 en 3 hebben bezet, hebben zij ook nog de bedrijvenloop gewonnen. Met in totaal 36 deelnemende teams een mooie prestatie; voor de tweede keer in vier jaar een ereplek op het podium voor Vegan Runners Nederland! Op bijna elke pagina van de uitslagen staan er wel vegan runners, gaaf om te zien.

Deze sportieve dag werd nog beter afgesloten door achteraf met zijn allen potluck-style een hapje te eten in MKZ. Extra lang blijven hangen door het vele eten en de gezelligheid. Leuk om nieuwe leden te leren kennen, leuk om bestaande leden opnieuw te zien. Kortom, goed om iedereen erbij te hebben. Wij kijken alweer uit naar het volgende team-event!

Vegan Runners Nederland wordt mogelijk gemaakt door:
Wil je ons ook sponsoren? Klik hier!