Doe mee aan de Vondelparkloop

Zondag 15 januari, Vondelpark, Amsterdam: zorg dat je erbij bent! 

Doe mee aan de Vondelparkloop

Het is inmiddels een traditie: Vegan Runners Nederland aan de startlijn van de Vondelparkloop. Drie rondjes Vondelpark, in totaal 10km, en na afloop potlucken en opwarmen bij café Frieda. Gezelligheid gegarandeerd. 
Oók een traditie: vegan runners op het podium! In 2015 werden we tweede en in 2016 eerste met zowel het vrouwen- als het mannenteam. Help jij ons om er in 2017 net zo'n groot succes van te maken? Meld je dan nu aan!

 

Hoe werkt het?
Stuur voor 15 december een e-mail naar info@veganrunners.nl met je naam en verwachte eindtijd of snelheid op de 10km. Wij verzorgen de teamindeling en inschrijving. Je schrijft je dus niet individueel in via de website van de organisatie. De kosten voor deelname bedragen 12 euro per persoon. Dit bedrag kun je overmaken op rekeningnummer NL14RABO0389642401 t.n.v. A. Veenma te Leusden. 

 

Een team bestaat uit maximaal zeven deelnemers. De tijden van de vier snelste lopers tellen mee voor het eindklassement. Daarom willen we graag je verwachte snelheid weten. Zo kunnen wij de teams strategisch samenstellen. Verder is je snelheid niet van belang. We zijn een team, iedereen is even belangrijk! Uiterlijk twee weken voor de wedstrijd ontvang je de teamindeling en het programma.  


Naast vegan runners, hebben we natuurlijk ook supporters nodig. Ben je geen hardloper of is 10km te veel van het goede, maar steun je onze missie wel? Hup, blok 15 januari in je agenda en schreeuw onze lopers naar de finish! Je wordt rijkelijk beloond met het heerlijkste eten. Beloofd. 

Zien we jou in het Vondelpark?  Heel graag tot dan! 

Vegan Runners Nederland wordt mogelijk gemaakt door:
Wil je ons ook sponsoren? Klik hier!