VRNL meet-up bij Spirit

Leer je teamgenoten kennen tijdens een etentje bij Spirit in Amsterdam. 

VRNL meet-up bij Spirit

Vorige week bereikten we de mijlpaal van 200 leden. Fantastisch natuurlijk, samen laten we Nederland zien dat hardlopen en veganisme de perfecte combi is. Maar wie zijn je teamgenoten eigenlijk? We kunnen ons voorstellen dat je daar nieuwsgierig naar bent. Daarom lijkt het ons leuk om samen te eten. 

 
Seitan steaks

Onlangs is vegetarisch buffetrestaurant Spirit geopend in Amsterdam. De gerechten zijn grotendeels veganistisch. De perfecte plek dus voor een VRNL meet-up. Schep je bord vol met Surinaamse tempeh, seitan steaks, zeewiersalade, gebakken rijst, linzenstoof en smullen maar!

 

Ben je nog geen lid, maar wel nieuwsgierig naar de vegan runners? Dan is dit het moment om gezellig aan te schuiven en kennis te maken.

 

Waar en wanneer?

Vrijdag 10 februari om 20.00 uur wordt er een plek voor ons gereserveerd bij Spirit in Amsterdam, Czaar Peterstraat 2A. Inloop vanaf 19.30 uur. 

In verband met de reservering horen we het graag als je komt. Stuur een mailtje naar info@veganrunners.nl en geef aan met hoeveel personen je wilt komen. 

 

Zien we je bij het buffet? 

Vegan Runners Nederland wordt mogelijk gemaakt door:
Wil je ons ook sponsoren? Klik hier!