Heuveltraining in de Nederlandse bergen

Het eerste echte trainingsweekend voor de hardlopende tofu- en seitansmullers van Nederland komt eraan.

Heuveltraining in de Nederlandse bergen

Al een tijd lopen onze leden Marijn en Cynthia met het idee om een trainingsweekend te organiseren voor Vegan Runners Nederland. Nu is het zover! Een bericht van het organiserende duo:

 

Het weekend zal in het teken staan van hardlopen, vegan food, spelletjes, gezelligheid en relaxen in de Limburgse zon. Het zal een lang weekend zijn van vrijdag 4 augustus t/m zondag 6 augustus, met eventuele uitbreiding tot de maandag. Niet-hardlopende sangriadrinkende topchefs zijn ook welkom!

 

Programma

Vrijdag: aankomst rond het etensuur, we starten met een gezamenlijk avondmaal. Voor de liefhebber kan er hierna de natuur in gegaan worden en is er ’s avonds tijd voor een spel, film, café of je allerleukste hobby.

Zaterdag: we beginnen met de belangrijkste maaltijd van de dag: ontbijt! Vervolgens een gezamenlijke techniektraining en hill repeats! Calorieën aanvullen met een lunch. Vrije tijd; watertrappelen, tweede run, badminton, klaverjas. ’s Avonds vegan BBQ met cocktails, film, spel of café.

Zondag: vegan pancakes voorafgaand aan de long run, ’s middags potluck! Als we de maandag doorgaan plakken we er voor de overgebleven liefhebbers nog een goede dag aan vast! Inclusief avocado, what’s not to like!

 

Wat mag dat allemaal gaan kosten?

Een schatting van de kosten is ongeveer 100,00 euro per persoon voor het hele weekend. Dit is inclusief 3 overnachtingen en eten voor het weekend. Vervoer is op eigen kosten, maar carpoolen en ov zal een optie zijn.

 

Voor aanmelden: uiterlijk 1 juni een e-mail sturen naar cyntjuuh@msn.com

Vegan Runners Nederland wordt mogelijk gemaakt door:
Wil je ons ook sponsoren? Klik hier!