Estafette in Rotterdam

De Rotterdam Ekiden: we waren er weer bij!

 

Estafette in Rotterdam

Vlakbij de Kralingse Plas stonden zaterdag twee Vegan Runners-teams aan de start van de 100ste editie van de Rotterdam Ekiden. Jeroen Moerdijk zorgde voor een prima organisatie van de teams. Ook de last minute-afmeldingen wist hij op tijd op te vullen. Twee Amsterdammers waren een klein beetje verdwaald, maar dankzij een prima metronetwerk in Rotterdam was uiteindelijk iedereen op tijd op de atletiekbaan.

 

Startschot

Onze banner wapperde goed zichtbaar aan een mooie nieuwe partytent, die meteen dienst deed als vegan runners-kantine. Het weer was beter dan vooraf voorspeld en we hadden er veel zin in. Na het startschot schoten de eerste lopers vooruit, met honderden tegelijk gingen de teams op weg naar het eerste wisselpunt, waar de volgende loper stond te wachten. Het leuke van de ekiden is dat je elkaar veel ziet lopen, omdat iedereen op de baan start, het lint doorgeeft en uiteindelijk ook weer op de baan finisht.

 

Iedereen heeft zijn best gedaan en elkaar aangemoedigd. We zijn uiteindelijk op de 8e en 30e plaats geëindigd met onze twee teams.

Hopelijk tot volgend jaar!

 

 

 

 

Vegan Runners Nederland wordt mogelijk gemaakt door:
Wil je ons ook sponsoren? Klik hier!