Loop Leip Podcast Jean Paul Frijns

Link-naar-podcast-Loopleip-Aflevering-33-Jean-Paul-Frijns

 

Terug te beluisteren

 

Wanneer je een ultra loopleipie uitnodigt om te komen kletsen over trailrunnen, zal je het weten ook!Bommetje vol verhalen schuift Jean Paul Frijns, zijn stoeltje bij aan de stamtafel met Shiva en Joost.Onder het genot van een alcoholvrij biertje horen we hoe je van hardcore punk  rockende skateboarder, die weinig met hardlopen lijkt te hebben, uitgroeit tot een Ultratrailrunner die, het liefst uphill, zijn sportieve uitdagingen vooral in de bergen zoekt.Een extra lange aflevering vol met mooie avonturen, tips en een oproep is het resultaat van een gezellige ontmoeting in het bierkwartier. Enjoy!ShownotesJean Paul Frijns

 

Loop Leip Podcast Jean Paul Frijns

Vegan Awards 2016

4 oktober 2016

Nomineer ons!

Genieten op de Posbank

25 september 2016

Terwijl de thermometer ruim 25 graden aangaf, bedwongen onze lopers vandaag flink wat hoogtemeters tijdens de Posbankloop in Velp. 

Geslaagde Ekiden Rotterdam

5 juli 2016

De marathonestafette, ook wel ekiden, is een populair evenement onder vegan runners. 

Overwinning voor Jan Albert

18 juni 2016

Vegan runner Jan Albert Veenema pakte vandaag de eerste plek bij de Veluwezoom Trail op de 18km. Hij finishte in een schitterende tijd van 1:18:58. Gefeliciteerd Jan Albert! 

Ultrafanaat Paula: langer, hoger, méér

18 juni 2016

Je hebt hardlopers die - naar volle tevredenheid - wekelijks hetzelfde rondje lopen én je hebt hardlopers die voortdurend hun grenzen opzoeken. Onze heldin Paula IJzerman behoort overduidelijk tot de laatste categorie. Zij is continu onderweg naar een nieuwe uitdaging. Meer kilometers, meer hoogtemeters en meer avontuur. De marathonafstand is al lang een gepasseerd station voor haar. Ultra's, dáár gaat haar hart sneller van kloppen. 

Zilver op NK Masters 1500m

11 juni 2016

Vandaag heeft onze topper Sjoerd een zilveren medaille behaald op de 1500m tijdens het NK Masters, in de categorie 40-45 jaar. 

Hij liep de 1500m in 4.19.50. Niet alleen goed voor een tweede plek, maar ook nog eens een PR. Klasse Sjoerd, gefeliciteerd met deze fantastische prestatie! Wij zijn trots!

Vegan succes over de grenzen

7 juni 2016

Mooi nieuws uit het buitenland.

De Spaanse vegan runner Borja Perez is wereldkampioen geworden op de duatlon sprint in de leeftijdscategorie 30-34 jaar. En de Australische vegan sprinter Morgan Mitchell behaalde de derde plaats op de 400m bij de Diamand League. 

 

Congratulations, guys!

Trailen in het Kuinderbos

21 mei 2016

De Flevopolder zo plat als een pannenkoek? Sinds de trail clinic van gisteren weten wij wel beter! Ervaren trailer en veganist Jan Albert Veenema heeft ons flink laten zweten in het Kuinderbos. We hebben de heuvel vanuit verschillende hoeken bestormd en over de smalle paden gecrost, hier en daar een kuil of tak ontwijkend. 

Eerste plek op Ekiden Zwolle

3 april 2016

Wow! Wát een dag! 
Vanuit het hele land reisden vanochtend vegan runners naar de atletiekbaan in Zwolle. Missie: veganisme promoten tijdens de Craft Ekiden. Geslaagd? En of!

Hoera! 150+ leden!

25 maart 2016

Vandaag zijn we de grens van 150 leden gepasseerd!

Vegan Runners Nederland wordt mogelijk gemaakt door:
Wil je ons ook sponsoren? Klik hier!